Wat is een magic keyboard?

Een magic keyboard is een toetsenbord dat ontzettend veel voordelen kent. Twijfel je of dit het ideale toetsenbord is voor jou? In dit artikel vertellen we je precies wat het magic keyboard nu precies voor toetsenbord is. Zo weet je na het lezen van dit artikel precies waarom dit toetsenbord zo enorm populair is. Ben je op zoek naar een toetsenbord? Lees dan verder!

Een ontzettend gebruiksvriendelijk product

Het magic keyboard is een toetsenbord van Apple. Dit toetsenbord is ontzettend gebruiksvriendelijk. Zo is het toetsenbord bijvoorbeeld zeer eenvoudig aan je computer te koppelen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een Lightning kabeltje van Apple. Als je die kabel hebt kun je het toetsenbord in je computer pluggen. Hierna zijn de apparaten aan elkaar gekoppeld. Nu kun je jouw computer dus bedienen met het magic keyboard. Je kunt het toetsenbord echter ook eenvoudig loskoppelen. Het toetsenbord kan namelijk ook draadloos gebruikt worden.

De kwaliteit van het magic keyboard

Nog een groot voordeel van het magic keyboard is de hoge kwaliteit van dit toetsenbord. Bij het magic keyboard hoef je niet bang te zijn dat het toetsenbord er zomaar mee stop. De levensduur van dit product is ontzettend goed. Dat geldt overigens ook voor de levensduur van de accu. De accu gaat namelijk ontzettend lang mee, waardoor je het toetsenbord niet snel zal hoeven op te laden. Bovendien is de accu binnen enkele minuten laden alweer vol genoeg om een dag lang te gebruiken.

Zeer makkelijk typen

Het magic keyboard maakt typen een fluitje van een cent. Ook als je normaal gesproken niet zo snel typt, kun je met dit toetsenbord grote verschillen waarnemen. Hoe dit te verklaren valt? Onder andere door de afstand tussen de toetsen en door hoe plat het toetsenbord is. Voor iemand die veel moet typen is dit ideaal. Heb je een kantoorbaan? Dan is het dus een goed idee om voor een magic keyboard te kiezen.

Waar bestel je dit toetsenbord?

Het magic keyboard kun je niet zomaar overal bestellen. De producten van Apple worden bovendien veel nagemaakt. De namaakproducten zijn qua kwaliteit niet te vergelijken met de originele producten. Zo is het gebruiksgemak een stuk minder en hetzelfde geldt voor de levensduur. Kies daarom altijd voor originele producten. Het is op het eerste oog soms lastig om te zien of het om een origineel product gaat. Kies daarom voor een betrouwbaar bedrijf zoals kabelmix.nl. Bij kabelmix.nl kun je er zeker van zijn dat je een origineel magic keyboard ontvangt. Op kabelmix.nl worden overigens nog veel meer handige producten verkocht. Zo kun je hier ook terecht als je een magic mouse wilt aanschaffen. Dit is een computermuis die door Apple bedacht is.